Samen voor een sterke informele zorg!

E-book voor organisaties die met vrijwilligers werken

17/05/2016

Een organisatie die met vrijwilligers werkt moet van alle markten thuis zijn. Een gezond financieel beleid voeren, anticiperen op wet en regelgeving, mensen aansturen en vrijwilligers werven. Het PEP E-boek biedt u allerlei informatie, kennis, hulpmiddelen en tools waarmee u in korte tijd uw organisatie kunt versterken, professionaliseren en efficiënter kunt werken aan een gezonde bedrijfsvoering. Het PEP E-boek bevat de volgende zes hoofstukken: Vrijwilligersorganisaties, het bestuur, beleid, werken met vrijwilligers, financiën, publiciteit en communicatie. Hoofdstukken zowel als subhoofdstukken van dit E-boek kunnen ook los gelezen worden. Klik hier voor het E-book. 

E-book voor organisaties die met vrijwilligers werken