Samen voor een sterke informele zorg!

Toon Hermans Huis

Ga naar de website van Toon Hermans Huis

Bekijk cursussen

Toon Hermans Huis

Het Toon Hermans Huis Maastricht is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Onze deur staat open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. Jong en oud vindt er gezelschap, informatie en een luisterend oor. Ook organiseren we lezingen, groepsbijeenkomsten en diverse creatieve en rustgevende activiteiten, gericht op ontspannen, verwerken, lotgenotencontact en het opdoen van positieve energie.
In dit hartverwarmende huis vol rust en sfeer staat de mens centraal, niet de ziekte.
De magie van dit Huis is met geen pen te beschrijven, die kun je het beste zelf beleven. Toch durft niet iedereen zomaar de drempel over van dit inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Daarom drukken we je alvast op het hart: wees van harte welkom in dit hartverwarmende huis vol rust en sfeer. We zijn er speciaal voor jou.

Wat bieden we?
Het Toon Hermans Huis kan heel veel betekenen voor (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden. De een komt voor een activiteit of voor een luisterend oor. De ander zoekt contact met lotgenoten. Je bent ook welkom als je gewoon gezelligheid zoekt of een ommetje in de stad maakt en even wilt uitrusten. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Terug naar partnerlijst