Samen voor een sterke informele zorg!

workshop

Let's Talk!voor (jonge) mantelzorgers -en vrijwilligers

Een workshop voor (jonge) mantelzorgers en (jonge) vrijwilligers.

“Let’s talk” !

Maak kennis met het 'Rad van emotie'., een van de tools die In2Yourplace gebruikt tijdens de trainingen voor jongeren. Het mooie is dat enkele jongeren deze methode zelf bedacht hebben. Met het Rad van Emotie worden mensen uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen krijgt de kans om ervaringen te delen aan de hand van de verschillende pictogrammen die op de cirkel zichtbaar zijn. Verschillende levensthema’s komen op deze manier aan bod. Moeilijke dingen maar vooral ook mooie verhalen of succeservaringen. Alles is bespreekbaar, zonder oordeel, met respect en humor op basis van gelijkwaardigheid. De ervaring leert dat wederzijds respect groeit en mensen zich enorm gehoord of gesteund voelen. Wil je kennismaken met deze methode? Meld je dan aan voor deze workshop.

Partners

  • In2Yourplace