Samen voor een sterke informele zorg!

workshop

Wandelen met lotgenoten

U kunt als mantelzorger of vrijwilliger van mensen met angstproblemen samen deelnemen aan de maandelijkse wandelingen van de stichting Omgaan met Angst.

De 213e wandeltocht van de Stichting Omgaan met Angst vindt plaats op zaterdag 7 december 2019. De tocht is bedoeld voor angstpatiënten met hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

De wandeling start om 13.30 uur op de parkeerplaats van Herberg ’t Voshoes, Schweibergerweg 49 te Mechelen. De herberg ligt aan de rand van Eperheide en Schweiberg nabij de Gulperweg. Na afloop biedt de Stichting je een drankje aan en kun je eventueel op eigen kosten nog wat eten en/of drinken.

We hebben deze keer een heuvelachtige en zeer panoramische wandeling van zo’n 7 km uitgezocht over leuke bospaadjes, door weilanden en over veldwegen. De wandeling is geschikt voor wandelaars met een goede conditie die voorzien zijn van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden kunnen meelopen.

Deelname aan de wandeling is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Zorg wel dat je op tijd bent want er wordt niet gewacht. De tocht gaat vrijwel altijd door, ook bij slecht weer. Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt de wandeling afgelast. Raadpleeg bij twijfel onze Facebookpagina.

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch bij de heer Ahsmann op nummer 088 - 506 94 13.

Partners

  • Stichting Omgaan met Angst