Samen voor een sterke informele zorg!

themabijeenkomst

Café DoodgewoonPijnbestrijding/Euthanasie/Palliatieve sedatie

Pijn bestrijding / Euthanasie / Palliatieve sedatie door Mark Martens

Bij Café Doodgewoon gaan we in op diverse aspecten die voor een ongeneeslijke zieke en zijn naasten een rol kunnen spelen en geven we informatie over alles rondom de laatste levensfase.

Met Café Doodgewoon willen we mensen graag op informele wijze informeren over alles rondom de laatste levensfase. Café Doodgewoon wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van Stichting Lambert van Middelhoven.

De dood en doodgaan blijkt een vaag en beladen onderwerp, hier willen we wat helderheid in brengen. Ook artsen blijken dit een moeilijk onderwerp te vinden om met patiënten te bespreken. Zij zijn immers opgeleid om te genezen.

Café Doodgewoon zal ingaan op diverse aspecten die voor een ongeneeslijke zieke en zijn naasten een rol kunnen spelen. Tijdens de bijeenkomsten houdt een gastspreker een presentatie en brengt hiermee het gesprek op gang met de aanwezigen. Na afloop is er ruimte om na te praten.

Voor wie? Patiënten, partners, verwanten, mantelzorgers, vrijwilligers, gasten en algemeen belangstellenden.

Partners

  • Toon Hermans Huis