Samen voor een sterke informele zorg!

workshop

ME-time: een moment van ONTSPANNING & WELZIJN voor JOUMindfulness door Claudia Thiessen

Tijdens deze workshop komen een aantal basistechnieken van mindfulness aan bod. De insteek is dat goed zorgen voor een ander ook goed zorgen voor jezelf is.

Dag in dag uit sta je klaar voor de zorgbehoevende(n), en staat 'zorgen voor de ander' op je lijf geschreven, daarom doe je het werk met veel passie en toewijding! Dat siert je en om je daar een blijk van waardering voor terug te geven, ga je tijdens deze workshop ‘ontvangen’, daar waar je gewend bent om te ‘geven’. Geven gaat makkelijker en op een meer ontspannen manier, wanneer je ook eens achterover mag leunen en tijd neemt om te ontvangen.

ME-time is dus een liefdevol moment voor jou, ontspannen en welzijn, zeker wanneer je zelf veel spanning, ongemak, mogelijk pijn of stress ervaart. Je lijf vraagt je rust te nemen en daarvoor is dit het uitgelezen moment. Je krijgt handvatten aangereikt ter inspiratie en ontspanning, om er ook tijd voor vrij te maken na de workshop. De workshop is laagdrempelig en je hoeft geen ervaring te hebben met ME-time, mindfulness of wat dan ook.

Heb jij behoefte aan 2 uurtjes onderdompelen in rust en ontspanning, meld je dan snel aan!

Wil je meer lezen over wat ME-time voor je kan betekenen ten behoeve van rust en ontspanning, lees dan eens deze blog ME-time (3 min. leestijd).

De regionale omroep L1 wil voor het programma “Wij Limburg” tijdens de bijeenkomst filmopnames maken voor een impressie over de Academie Informele Zorg. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit doorgeven via info@academieinformelezorg.nl.

Partners

  • LEVANTOgroep Vrijwilligers (voorheen Stichting Horizon)