Samen voor een sterke informele zorg!

themabijeenkomst

Voorkomen is beter dan genezenInteractieve themabijeenkomst Jongeren en Depressie

Interactieve themabijeenkomst Jongeren en Depressie

Mijn naam is Monique Selij, 58 lentes jong. Een coach die vooral jongeren tussen de 13 en 23 jaar in hun kracht wil zetten en volwassenen kan helpen bij positiviteit en het vinden van hun passie, missie en roeping. Waar kom je je bed voor uit? Wat wil je graag doen? Op dit moment wil ik graag mijn missie "Voorkomen is beter dan genezen" uitdragen.

Deze bijeenkomst gaat vooral over wat je allemaal kunt doen om de kans op een depressie te verkleinen. Het is interactief en we ervaren samen hoe je een stuk positiviteit in je leven kunt krijgen. Wat je kunt doen als je stress ervaart, hoe belangrijk voeding is voor je hersenen en het aanmaken van gelukshormonen. Ik breng deze boodschap op een positieve, enthousiaste manier over. Ik nodig alle vrijwilligers en mantelzorgers graag uit, want het is niet alleen interessant voor de mensen waar jullie mee omgaan, maar het kan ook nog wat tips voor jezelf geven.

Wil je meer informatie dan kun je op mijn website kijken; www.go4it-coaching.nl