Samen voor een sterke informele zorg!

workshop

Training 'Dementie en communicatie'

Boeiende training voor mantelzorgers en vrijwilligers

U bent als mantelzorger of vrijwilliger in de begeleiding van en zorg voor uw naaste/cliënt met dementie onontbeerlijk, zeker wanneer de ziekte vordert. Goede informatie over het ziektebeeld en de omgang met mensen met dementie helpen u bij het geven van goede zorg en steun. ‘Dementie en Communicatie’ is een boeiende, interactieve training van 4 uur en wordt gegeven door deskundigen van de Martha Flora Hippocampus. Mede dankzij een financiële bijdrage van CZ kunt u gratis deelnemen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Judith Lansink, Hulp bij dementie, judith.lansink@hulpbijdementie.nl.

Op een dementievriendelijke samenleving!

Partners

  • CZ