Samen voor een sterke informele zorg!

workshop

Wandeling Stichting Omgaan met Angst

U kunt als mantelzorger of vrijwilliger van mensen met angstproblemen samen deelnemen aan de maandelijkse wandelingen van de stichting Omgaan met Angst.

Wandelen met lotgenoten

De Stichting Omgaan met Angst organiseert twee keer per maand een wandeltocht. De eerste zaterdag van de maand in Zuid Limburg en de derde zaterdag van de maand in Midden Limburg. De 188e wandeltocht vindt plaats in Zuid Limburg en wel op zaterdag 2 december 2017. De tocht is bedoeld voor angstpatiënten met hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

Deze keer maken we een wandeling van 6 km die je door weilanden en langs een van de mooiste stukjes van de Geul voert. De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar, mits in goede conditie en voorzien van stevig schoeisel. Na regenval kan het onderweg nogal modderig zijn. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

De wandeling start om 13.30 uur op de openbare parkeerplaats aan de Kapelaan Houbenstraat 12 te Epen. Rij voor hotel Eperland rechts de parkeerplaats op. Ga op tijd van huis want er wordt niet gewacht. We vertrekken stipt om 13.30 uur. Na afloop biedt de Stichting je een drankje aan en kun je eventueel op eigen kosten nog wat eten en/of drinken.

Deelname aan de wandeling is gratis. De tocht gaat vrijwel altijd door, ook bij slecht weer. Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt de wandeling afgelast. Raadpleeg bij twijfel onze Facebookpagina.

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 088 - 506 94 13 (dhr. Ahsmann).

We hopen op een grote opkomst.

Stichting Omgaan met Angst

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.

Partners

  • Stichting Omgaan met Angst